Здравейте в блогът на igra4kite.com

      Приятели на www.igra4kite.com с много желание и обич към децата преди години създадохме нашия магазин за играчки. Надявахме се, че с него ще зарадваме както малките привърженици на игрите, така и неуморните им родители. Винаги сме избирали за Вас, нашите почитатели, продукти, които да са хем интересни, хем цветни, хем умни, хем  пък и забавни. Стремим се да предложим на малчуганите и на Вас- техните родители – възможността да намерят истински подарък, подарък, който да радва, да усмихва и да носи нещо ново и добро. Защото, не е важно колко струва той, важно е дали ще сбъдне нечия детска мечта. А това …е Трудна задача.. защото детските мечти нямат край!

     Нека заедно помогнем на децата да изживеят най-съкровенния етап в живота на човека- Детството – Олелията на „реално и вълшебно“,  с вкус на „банани с пижами“ и силата на Пипилота Виктуалия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче.

А сега… е време за….. игра!

Сподели...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Прочети още